Facebook

Barn & Familj

Välkommen till Studio Jätteliten och Fotograf Filip Leo!

I Sveriges minsta fotostudio är de flesta kunderna barn och barnfamiljer! Det är här ute på landet, strax utanför Linköping som vi skapar de bästa bilderna på bebisen i åldern 6-8 månader. Förevigar minnet av de första sylvassa tänderna och 1-åringen som börjat träna på att stå eller gå alldeles själv. Tillsammans leker vi fram de spontana syskonbilderna och familjebilderna som känns självklara att titta på i många år framöver.

Mästerfotograf

2019 fick jag mitt Gesällbrev vid en ceremoni i Linköpings stadshus och i Juni 2020 fick jag Mästarbrev i fotografyrket utfärdat av Sveriges hantverksråd.

Jag är utbildad barnskötare med mer än 10-års erfarenhet av arbete i förskolan. Fotokarriären startade 2006 och sedan 2010 driver jag mitt fotoföretag på heltid!

Titta gärna i min portfolio för mer inspirationsbilder! Ta kontakt med mig på 0733196098, info@filipleo.se eller via kontaktformuläret för bokningsförfrågan.

 

Taggar: #fotograflinköping #barnfotograf #studiojätteliten #fotograffilipleo #fotograflinköping #barnporträtt #syskonbilder #1årsbilder #fotograf #fotograföstergötland #skolfoto #gladabarn #studiofotograf #fotograffilip #fotografleo #turetiger

Följ oss i sociala medier!