Facebook

Fashion / mode

Du är snygg, smart & välkommen hit!!!

Söker du en fotograf i Linköping för att ge dig själv en fotografering i present? Här hittar du information kring mitt koncept Fashion / mode, som handlar om moderna snygga bilder på dig, bara dig. Kanske bilder att sätta på väggen i sovrummet för att påminna dig själv om hur himla grym du är!

Kanske har du fått nytt jobb, träffat den rätta, tagit ett stort beslut och känner dig oövervinnlig och helt enkelt fantastisk! Egobilder för att komma ihåg när du äntligen fick ett sånt jädra brake! Kanske har du en dröm om att bli fotomodell och vill testa om det kan vara något för dig? Du kanske har tränat länge inför en stor tävling och vill föreviga resultatet av hur hårt du jobbat!

Detta är en fotografering som du kan köpa till dig själv när du behöver en egoboost. Eller varför inte till vännen som present, eller aktivitet vid en möhippa/svensexa. När bästa kompisen fyller jämnt eller just tagit studenten.

Hur det går till. Förberedelser!

Jag arbetar mycket med olika bakgrunder, ljus, skuggor och vinklar och tar tillsammans med dig fram ditt vackraste jag!  Är du redo för en egoboost?

Paketpris pris 4200kr inkl 10st digitala högupplösta redigerade bilder.

Hur gör jag för att boka?  Ring 0733196098, info@filipleo.se eller maila via kontaktformuläret.

 

Taggar: #fotograflinköping #studiojätteliten #fotograffilipleo #modellförendag #egoboost #möhippa #fashionplåtning #modellfoto #fotograföstergötland 


Följ oss i sociala medier!