Facebook

Företag

Företagsfoto på ett enkelt sätt! En väldigt bra investering som gör att du kommer närmare dina kunder!

Personalporträtt är en enkel match med min mobila fotostudio som jag sätter upp hos er på ett kick. Eller varför inte passa på att ta personalporträtt i befintlig miljö för att även visa er interiör. Ni kan på ett enkelt sätt få bilder till hemsida, trycksaker, visitkort, som mailsignatur för en personligare kontakt med kunden.

Jag gör uppdrag i Linköping med omnejd, men jag reser gärna så ta kontakt med mig även om ditt företag finns utanför Östergötland. Eftersom jag är van vid ett snabbt flöde så går fotograferingen smidigt och tidseffektivt och tar inte upp dyrbar tid från ert arbete. Jag tar betalt/ tim + resa. Bilder ingår alltid. 

Låt mig föreviga ditt företag på bild!

Offert

tel:0733196098Önskar ni en offert kan ni använda formuläret på sidan kontakt eller ring 0733196098 skicka ett mail till info@filipleo.se, skriv då företagsfoto i ämnesraden så återkommer jag!

Taggar: #fotograflinköping #barnfotograf #studiojätteliten #fotograffilipleo #modellförendag #egoboost #möhippa #fashionplåtning #modellfoto #företagsfotograf #personalfoto #produktfoto #personalporträtt #personligaporträtt #business #småföretagare

Följ oss i sociala medier!