Facebook

Studio Jätteliten

Trots det blygsamma utrymmet är det inga problem att fotografera en familj med 3-4 barn.

Fotostudion är belägen på landet strax utanför Linghem, ca 15 min från Linköping. Ca 25 min från Norrköping.

Pris för barn & familjefotografering: 750:-

I Priset ingår fotografering samt bildvisning där vi tillsammans går igenom bilderna och väljer ut favoriterna till ert hem. Samtidigt tittar vi på olika material, monteringar och format. Vid bildvisningen ges exklusiv rabatt på alla bilder och ramar som beställs, mellan 5-30 % beroende på storlek på order.

Kontakta mig så bokar vi en tid! 0733196098, info@filipleo.se

 

Studion

2016 byggde jag tillsammans med min svärfar en ny studio. Dubbelt så stor som den första, men fortfarande genuint liten.

Nedan finner ni kortfattat lite tips och info om hur det kan gå till vid en barnfotografering hos mig. 

Fundera på vad ni själva vill ha ut av bilderna. Är kläderna viktiga så ta gärna med ett eller flera ombyten till de som ska fotograferas. Vilka färger kläderna ska ha bestämmer ni själva då smaken är som baken, så välj de kläder ni gillar, så fixar jag så barnen tycker fotograferingen är skoj!

Rekvisita: Om ni önskar en mer personlig rekvisita på bilderna är det helt ok att ta med några saker som ni tror kan göra sig bra på bild, eller få barnet att känna sig som hemma.

Studion: Fotostudion är verkligen jätteliten. Sveriges minsta! Det är jag stolt över!

Bakgrund: Oftast använder jag vit, svart, beige eller grå bakgrund. Säg gärna till när ni bokar om ni har önskemål om bakgrundsfärg så är studion förberedd när ni kommer.

Ibland fotograferar jag ute. Studion ligger ute på landet så vyerna fungerar utmärkt vid fotografering.

Har du frågor kring din fotografering? Tveka inte att fråga.

Taggar: #fotograflinköping #barnfotograf #studiojätteliten #fotograffilipleo #modellförendag #egoboost #möhippa #fashionplåtning #modellfoto #syskonbilder #filipleo #fotograf #fotografleo #studiojatteliten

Betalning

Hos oss kan du betala med Swish, kort eller faktura.

Följ oss i sociala medier!