Facebook

Skolfoto

En stor del av min verksamhet sker på uppdrag av skolor och förskolor runt om i Östergötland, Södermanland och Småland. Jag har många års erfarenhet som porträttfotograf och har arbetat länge inom barnomsorgen. Något som brukar vara en fördel vid barnfotograferingar. För mig är det viktigt att vara lyhörd och flexibel eftersom jag befinner mig på andras arbetsplatser vid skolfotograferingar.

Jag använder JaRocka för att administrera och distribuera bilderna till föräldrar och personal. Föräldrarna får på så sätt full kontroll vid beställningen och kan välja ut de bästa bilderna online innan de går till tryck. Bra för plånboken och för miljön, eftersom ingenting framkallas förrän föräldrarna gjort sitt köp.

 

Fotografering på öppna förskolor

Upplägget är väldigt smidigt. Jag bokar ett datum med öppna förskolan och vi bestämmer starttid och sluttid för fotograferingen, tex kl 9- 12. Därefter får föreståndaren ett anslag att sätta upp i lokalen, med info kring fotograferingen så att föräldrarna kan se hur det fungerar. Därefter bokar föräldrarna tid för sitt barn via min hemsida, 7 min/barn. En bekräftelse på bokningen och påminnelse skickas ut via mail till föräldern och de ansvarar själva för att komma till sin bokade tid på öppna förskolan. När fotograferingen är utförd får föräldrarna en kod för att logga in och se sina bilder på webben och kan bestämma hemma om de vill köpa några bilder. Fotograferingen på öppna förskolan är kostnadsfri och det finns inget köptvång. Bra va!

Välkommen att kontakta mig angående skolfotografering i Östergötland, Södermanland och Småland! 

Så här kan bilderna se ut vid en fotografering på öppen förskola.

#syskonbilder #filipleo #fotograf #fotografleo #studiojatteliten #skolfoto #fotograffilipleo #studiojätteliten #studiojatteliten #barnfotograf #tenhult #gränna #skärblacka #linköping #bankeryd #familjecentral #porträttfotograf 

Boka tid

Är du representant för en skola eller förskola? Varmt välkommen att kontakta mig0733196098, info@filipleo.se för mer info ang eventuell fotografering hos er. 

 

Följ oss i sociala medier!